Wat is NoWa?

De kettingreACTIE is een initiatief van NoWa.

Zij maken mooie tijdloze sieraden van goud en zilver, rechtstreeks gewonnen uit oude telefoons. Hun partner, Closing the Loop, verzamelt oude telefoons van e-waste stortplaatsen in Afrika om ze in Europa goed te recyclen en de waardevolle materialen te kunnen hergebruiken.⁠

NoWa is op een missie om de steeds groter wordende berg e-waste terug te dringen en te laten zien dat e-waste geen afval is, maar juist waardevol. Dit doen zij op drie manieren: door middel van hun producten laten zij de waarde van afval zien, zij geven workshops over dit onderwerp en zij doen inzamelingscampagnes bij bedrijven.

Wil je meer lezen over NoWa? Wat wij doen en waar wij voor staan? Klik dan op onderstaande knop.

NoWa

De KettingreACTIE

Begin 2021 kwam Josette -oprichter van NoWa- met het idee om het recyclen van oude telefoons veel makkelijker en leuker te maken. Ze bedacht de KettingreACTIE. Een inzamelingsactie voor oude telefoons, bij bedrijven. Zodat bedrijven zich kunnen onderscheiden op een duurzame manier. En voor werknemers het recyclen leuker, tastbaarder en makkelijker wordt. Door middel van de mooie circulaire producten die mensen krijgen en leuke workshops die mensen bewuster maakt van het e-waste probleem.

Wil je meer weten over hoe jij met jouw bedrijf impact kan maken? Kijk dan naar onze pakketten!

Kies jouw pakket